Swedish Gore Film Society i SVT:s nya serie Faktafrossa

Jag vågar påstå att det inte är första gången Swedish Gore Film Society, för vilka jag recenserar skräckfilmer, är med i TV. Men hur som helst har min Chef David Jacoby och Roland från skräckfilmsbutiken DarkDisc medverkat i ett program från SVT som heter Faktafrossa.

Programmet beskrivs av SVT som ett populärvetenskapligt program om allt mellan himmel och jord. I tio program under hösten besvaras tittarnas frågor. Redaktionen tar hjälp av experterna med de största kunskaperna och människorna med de mesta erfarenheterna – i morgondagens program bland andra Swedish Gore Film Societys grundare!

Första avsnittet av Faktafrossa kommer att visas på SVT2 i morgon, måndag 24 augusti, klockan 19:30. Avsnittet i fråga (det första av tio) handlar om rädsla, och ämnar försöka svara på frågor som t.ex  Varför blir man rädd? Kan man bota ormfobi? Hur luktar rädsla? och vad skrämmer en skräckfilmsentusiast?

Missa alltså inte David och Roland i morgon, kl. 19.30!

Skulle du missa programmet kan du ändå i och för sig se det via SVT:s hemsida för programmet: här (från en halvtimma efter sändning till en månad efter sändningstiden)

Annonser

~ av Fredrik F. G. Granlund på söndag, 24 augusti, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: