Stöd underground-kulturen! Nästa Eskapix-nummer är inlämnat till tryck.

Jag har tidigare påpekat att jag tillsammans med Martin Andersson medverkar i nästa nummer av tidskriften Eskapix. Den är nu enligt uppgift från redaktörens blogg inlämnad till tryck, vilket innebär att prenumeranterna får den i brevlådan någon gång i början av december. Men inte nog med det: det rör sig även om ett förändrat format:

”Tidningen blir på 40 sidor […]. Men innan ni slår bakut och skickar dödshot till er stackars utarbetade redaktörjävel kan jag berätta att Eskapix […] fortfarande är tryckt på högglansigt gräddvitt papper och 300 grams omslag plus det faktum att blaskan växt två centimeter på varje håll.

Dessutom kommer vi att stapla ihop alla årets fyra volymer till en samlingsutgåva lagom till julen 2009. En samlingsutgåva som tickar in på sköna 160 sidor (i det nya formatet!) och med en lite småljuv vikt på dryga halvkilot borde väl få de mest fnysande av läsarna att tystna (eller de som skrockande viskar något om att ”nu fan är äntligen pengarna slut för den där uppblåste jäveln. Ha! Ha!”)?

[…]

Dessa medverkar: CJ Håkansson, Stewe Sundin, Camilla Jönsson, Roos, Cadial, Fredrik F.G Granlund, Martin Andersson plus konst och annat smått och gott. Det går in en hel del trots mindre antal sidor, tidningen har ju växt även på bredden och höjden. Dessutom är den satt i tre-spalt mot tidigare två, och textstorleken har minskats från 10 punkter till 9…”

Källa: http://eskapix.blogspot.com/2008/11/sjuan-har-lmnats-till-tryckning.html

Låter inte detta fantastiskt?! Det innebär även att min novell Köttets lust, samt essän Rasisten Lovecraft återigen publiceras i vad som kan efterliknas vid bokform, redan julen 2009. Ett smärre leende spreds på mina läppar i min familjs nuvarande misär.

Annonser

~ av Fredrik F. G. Granlund på söndag, 30 november, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: