Läs Eskapix senaste nummer (m. fl.) gratis på Internet!!!

Rubriken är ingen ploj, nej, inte alls – däremot helt sann!

Till och med nu innan nästa nummer av tidskriften Eskapix dimpit ned i landets brevlådor är numret släppt för fri läsning på Internet.

Redaktören Henrik Holmström har uttryckt orsaken enligt följande:

”Eftersom redaktionens hjärta består av lika delar koffein och pur kärlek till våra älskade läsare och fans ligger nu senaste Eskapix ute på nätet till allmän beskådan och helt gratis dessutom. Detta kommer att ske för varje ny volym av Eskapix. Däremot kommer inte släppet att ske förrän veckan efter att prenumeranterna får den i brevlådan (inte heller kommer hela innehållet att publiceras utan ungefär 80 procent av magasinet). Anledningen till att senaste volymen ligger ute redan nu är på grund av förseningen från tryckeriet. Nåväl, slutsnackat…segla in på… ”

http://www.facebook.com/l/;http://issuu.com/eskapix/docs/eskapixfree och ta del av ett stycke småländsk fulkultur:-)

Uppdatering publicerad för bara några dagar sedan.

Och nu ligger delar av back-listen ute också, bland annat de sedan länge slutsålda volymerna 3 och 4…

http://issuu.com/eskapix

Stort tack till Henrik Holmströmpå tidskriften Eskapix

för denna välgärning!

Marmeladkungens anmärkning: Det är många som skriver till mig och vill läsa texter jag publicerat (för att nämna två: Robin B. och Kristina K. ). Och nu, i och med att Eskapix gör som ex. tidskriften Komma (där ni också kan läsa ex. undertecknad), och publicerar baknummer, ja, och till och med går längre än så och även slänger ut det senaste numret innan det är släppt, då kan jag inte annat än rekommendera detta fantastiska sätt att marknadsföra tidningen på; samt sprida budskapet om den svenska pulpskräckens betydelse i Sverige. Jag hoppas verkligen att detta leder till fler läsare och prenumeranter.

Ni som vill läsa undertecknad kan alltså läsa bl. a. min Exorcisten-essä nu redan innan tidskriftsnumret är ute hos prenumeranterna. Och det förvånar mig inte om fler nummer kommer att läggas ut på denna plats. I så fall återkommer jag om detta.

Observera. Man måste registrera sig som medlem, men det är enkelt och kostar ingenting. Och man får inte en massa spam i sin inkorg! Det är smidigt när man väl gjort det och väl värt tiden!

Förresten: glöm inte att besöka Eskapixbloggen, samt Eskapixnovell och tidskriften Eskapix hemsida!

Väl mött // F. G.

Uppdatering 22 maj 2009: Tidskriften Eskapix har valt att ta bort det jag skrivit om ovan från gratisläsning på Internet. För mer information: besök hemsidorna jag rekommenderar ovan.

Annonser

~ av Fredrik F. G. Granlund på måndag, 18 maj, 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: