Vänskaplig debatt

Jag fann på youtube en så otroligt trevlig debatt, där min släkting Kerstin Granlund och Jan Rippe (från Lyrestad utanför Mariestad) leder – eller ska jag säga försöker leda – debatten. Hur som helst är detta så roligt att jag närmast gråter när jag ser det, särskilt i dessa hårda tider…

Håll till godo.

Annonser

~ av Fredrik F. G. Granlund på måndag, 20 juli, 2009.

2 svar to “Vänskaplig debatt”

 1. Är du släkt med Kerstin Granlund? Det är ju riktigt häftigt! Är ett fan av Galenskaparna & After Shave nämligen 🙂

  Gilla

  • Jo, Maria. Det stämmer. Du kanske inte följt Marmeladkungen så värst under bloggens nu dryga två år. Men jag är släkt med Kerstin Granlund, har umgåtts och varit på de flesta föreställningar med Galenskaparna & After Shave, särskilt de på Lorensbergsteatern i Göteborg. Kerstin har även läst mig etc.

   Men jag är också släkt med Ingemar Johansson samt skådespelarstjärnan Richard Dean Anderson (MacGyver, Stargate-serierna m.m.).

   Har dessutom mycket släkt i Providence, Rhode Island, bland annat släkt som äger ett guldsmedsföretag vid namn anson; en sammandragning av Anderson (en annan del av min amerikanska släkt heter i efternamn Tobin) – varför det finns en liten, liten, liten koppling mellan mig och min släkt i New England, och kanske, kanske, kanske till och med Lovecraft eller någon av hans brevkamrater.

   Eller. Nåja. Man kan alltid drömma. Hoppas. Men det jag skrivit här och nu är för övrigt helt sant.

   Verkligen kul att du gillar Gänget! Har du någon favoritsketch? Jag gillar personligen väldigt mycket de jag lagt till youtube-videor av: Vänskaplig debatt och särskilt Jan Rippe (från strax utanför Mariestad där jag bor) när han provsmakar sprit under julen (sök på Jan Rippe här på bloggen).

   mvh, F. G.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: