Nyhet: Kadaverlandet av Jonas Wessel publicerad av Eskapix Press

I måndags erhöll jag ett signerat recensions/författarex av Jonas Wessels debutroman Kadaverlandet.

Information från förlaget Eskapix press: ”Kadaverlandet” är Jonas Wessels debutroman. Handlingen kretsar kring Edward Theodore ”Ed” Gein som föddes den 27 augusti 1906 i La Crosse, Wiconsin. Gein blev ökänd på grund av sitt nekrofiliska beteende, vilket bland annat involverade att skinnflå offer och gräva upp lik, han dekorerade sitt hem med likdelar och skapade även kläder och möbler av deras skinn.

100 sidor

170 x 240 mm

ILLUSTRERAD I SVARTVITT

MJUKBAND

150 SEK


kadaverlandetomslag-1

(Anledningen till varför jag inte skrivit om denna nyhet tidigare är, kort och ont, att jag varit – och fortfarande är – sjuk. Dessutom är även jag född den 27 augusti; samma födelsedag som Ed Gein, något jag inte visste tidigare. Jag läser för närvarande boken ifråga och recenserar den här – om allt går som det ska (eller inte ska) – inom kort.)

Författaren, Jonas Wessel, är publicerad tre gånger här på Marmeladkungen, prosadikten ”De försvann” läser ni här; Novellessän ”En gammal idiots bekännelserhär; samt novellen ”En doft av svavel” här.

Vidare kan ni läsa en del om bl.a. författaren på Eskapix hemsida, en intervju här, texter om romanen Kadaverlandet här och här, samt en text om Eskapix svåra framtid här.

Tills dess måste jag även rekommendera mina läsare att köpa senaste numret av Eskapix; men kanske främst att börja prenumera. Så gå nu in på hemsidan och beställ Eskapixböcker/romanen. Framtiden ser nämligen dessvärre ut att vara osäker för tidskriften ifråga! Så passa på att stöd tidskriften och förlaget ifråga innan det är för sent!

Annonser

~ av Fredrik F. G. Granlund på måndag, 19 oktober, 2009.

2 svar to “Nyhet: Kadaverlandet av Jonas Wessel publicerad av Eskapix Press”

 1. ”publicerad på marmeladkungen”
  hahaha, all publicitet är inte bra publicitet…
  du verkar försöka desperat dra till dig uppmärksamhet via andras namn??

  Gilla

  • Öh, om jag framstår såsom du beskriver mig i mina texter här på Marmeladkungen önskar jag dementera alla rykten om min person och det du tror om mig.

   Självklart är det – eller börjar bli och kommer att bli – en merit att bli publicerad här på Marmeladkungen. Om jag sedan framstår såsom att jag försöker dra till mig uppmärksamhet via andras namn – tja, det avgör du. Det är inte min mening.

   Själv upplever jag det inte så, och jag är definitivt inte desperat även om jag naturligtvis önskar framhålla min person som författare och poet – vilket det väl knappast lär vara något konstigt med. Alla bloggare har ju något slags självbekräftelsebehov, inte sant?

   Saken är den att jag lär mig otroligt mycket genom att redigera texter och publicera dom, samt att välja och vraka och välja ut vad jag anser kan passa in, vad som är värt att publiceras.

   Dessutom betalar jag en symbolisk summa för varje text jag publicerar. Och Nicolas Krizan ställer upp med illustrationer, och många, många, vill faktiskt bli publicerade här – och jag tror inte att så hade varit fallet om allmänheten hade hållit med dig.

   Men tack för kommentaren, och ursäkta att det dröjde innan jag svarade.

   F. G.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: