Marmeladkungens senaste essä är antagen för publicering på Tidningen Kulturen – samt Alexandra Ströms uppläsning av dess inledning

Jag är återigen, sedan exakt en vecka tillbaka, antagen för publicering på Tidningen Kulturen. Den här gången rör det sig om en text jag arbetat på vid sidan av annat sedan november 2011; en lång essä om 14-16 A4-sidor betitlad ”Potentiell sanning om några av våra så kallade lagar samt den rådande bristen på ärlighet”

Jag upplever personligen att det är den starkaste och mest självutlämnande text jag hittills lyckats åstadkomma. Problem uppstår dock när man behöver få honorar för sådant här arbete, och jag har i dagarna därför sett mig om efter möjligheter samt representation från en agent – så vad som händer med texten ifråga återstår att se. Jag återkommer förstås med mer information här på Marmeladkungen när jag vet hur det blir, liksom när texten är publicerad.

Tills jag vet mer följer här ett smakprov från essäns inledning. En högläsning – till och med Marmeladkungens första högläsning- i mp3-format:

Alexandra Ström läser inledningen till Fredrik F. G. Granlunds essä

”Om våra så kallade lagar

(inläst den 17 feb 2012)

– Fredrik F. G. Granlund

~ av Fredrik F. G. Granlund på lördag, 19 maj, 2012.

Ett svar to “Marmeladkungens senaste essä är antagen för publicering på Tidningen Kulturen – samt Alexandra Ströms uppläsning av dess inledning”

  1. […] av textens begynnelse medan den ännu var under arbete. Tror dock att många missade det senast, och därför gör jag ännu ett slag för denna vackra kvinna och hennes […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: