Ett brev från min far om dyrkandet av guden Cthulhu

Ett verkligt oväntat brev –

Under min uppväxt fick jag redan från tidig ålder höra från mina föräldrar att ”Man ska hedra sin fader och sin moder” ; att det är verkligt viktigt att lyssna till ens föräldrar och respektera deras livserfarenheter. Tja, osv.

Alldeles nyligen, nu i veckan, fick jag från min far, Sune, ett litet handskrivet brev. Och plötsligt visste jag inte längre varken ut eller in eller lodrätt eller vågrätt eller diagonalt . . . Texten löd ordagrant enligt följande :

CTHULHU

ska tillbes och dyrkas

(gärna med människooffer)

varje kvart, dygnet runt

GLÖM INTE DETTA

på det att det må gå dig gott!

/ pappa

~ av Fredrik F. G. Granlund på söndag, 27 oktober, 2013.

5 svar to “Ett brev från min far om dyrkandet av guden Cthulhu”

  1. Ett fint brev, excellent!

    Gilla

  2. Hej, jag kollade lite på din blogg och undrar om du är intresserad av att recensera min bok – Ambassadören? Jag har redan fått en del feed-back från läsare och två vanliga kommentarer är, ”Jag gillar inte science fiction men den här var verkligen bra!” och ”Det är inga små ämnen som avhandlas!” Visserligen finns det några typiska scifi-attribut i boken men fokus ligger på en helt annan och mer existentiell fråga: Har människan en moralisk rätt att leva på Jorden med tanke på rovdriften av naturresurser och oförmågan att hålla fred. Gå gärna in på hemsidan och läs vad andra tyckt. Där finns också mer information om boken. http://www.amby.se/sagtom/sagtom.htm Är du intresserad av att recensera Ambassadören så har jag den tillgänglig både som e-bok och pappersbok. Hör gärna av dig/Med vänlig hälsning Björn

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: