Äntligen! Marmeladkungen har numera tillgång till F-skattesedel

Oj, oj, oj –

Det är minst sagt länge nu som jag och min kontaktperson på Arbetsförnedringen i Mariestad har arbetat aktivt mot vad som nu är ett officiellt faktum:

JAG HAR NU TILLGÅNG TILL F-SKATTESEDEL!

Detta har varit ett problem att få på grund av skulder hos Kronofogden, m. m. Det har även varit ett ständigt aber som hindrat bokförlag och tidskrifter och vad jag uppfattat som en mängd divergerande kulturella sammanhang; det har inte gått att anställa mig vitt; man har inte kunnat ge mig lön för ett kontrakterat skrivuppdrag.

Med tiden hoppas jag förstås att denna bromskloss under hela mitt författarskap kommer att släppa. Detta korta blogginlägg lär ju knappast spridas som jag skulle önska – så sprid gärna ordet till förlag och kulturpersonligheter som kan tänkas behöva eller vara intresserade av mina mångfacetterade färdigheter och erfarenheter.

* * *

Varför är jag inte mer aktiv här på Marmeladkungen?

* * *

Jag satsar helhjärtat på romanskrivande – två böcker är på gång, om vilka jag har rejält höga tankar. Liksom en snar novellsamling och en novellsamling, och detta jämte novelltävlingar och dylika litterära möjligheter som dyker upp. Det är verkligen slitande i det tysta som gäller just nu.

Var publiceras jag härnäst?

Jag avslutar Catahyas antologi ”Magiker och Maskiner” med novellen ”Plikten”. Boken kommer ut innan vårens/sommarens Steampunkfestival 2014 – 2014 års Swecon och ska finnas till försäljning där!  Allt på bilden designat av Maria Helena Stanke.

 

Magiker och maskiner

 

Tidigare har jag vad avser just fantastikföreningen ”Catahyas” böcker medverkat i böckerna: ”Tecken i eld och aska (utgiven 2008) med novellen ”Paria” och i ”Vansinnesverk” (utgiven 2011) med bokens förord: ”Lögnares vansinnesverk som förändrar”. Mer om detta för den intresserade finns här.

~ av Fredrik F. G. Granlund på lördag, 5 april, 2014.

3 svar to “Äntligen! Marmeladkungen har numera tillgång till F-skattesedel”

 1. Bra att det går bra.

  De romaner du skriver, vad är det för genrer? Fantastik, realism, självbekännelse, historisk roman, deckare…? Jag förstår om du vill hålla det hemligt men iaf.

  Gilla

  • Tack för kommentaren, käre vän.

   Den roman jag sliter mest med är en slags allfantastik-bok som jag sedan ett bra tag tillbaka skriver tillsammans med min kollega tillika vän Jan-Erik Ullström i Skövde. Vi vill ha den perfekt innan vi pitchar manuset till de stora förlagen. Och den andra boken måste jag tyvärr i dagsläget vara mer tystlåten omkring. Jag vet att du förstår.

   F. G.

   Gilla

 2. OK, tack för svar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: