Marmeladkungens antikvariatiska försäljning exploderar – nu närmare 2 000 annonser ute på Bokbörsen!

Marmeladkungens antikvariat – skynda fynda!

Den nye reklamansvarige här på Marmeladkungen, Fredrik ”Jos” Josefsson, har påpekat att jag bör tipsa mina läsare om min antikvariatiska försäljning bl. a. på Bokbörsen. Och detta – att tipsa om mitt leverne; mitt enda sätt att hålla mig över ytan ekonomiskt – det är sannerligen på tiden. För här finns chansen att fynda! Chansen att finna det läsaren inte visste hon sökte.

Marmeladkungens butik på Bokbörsen har vid skrivandes stund totalt 1867 till salu-annonser. Det rör sig om litteratur, musik, serietidningar och olika spel.

BÖCKER. Faktum är att jag vid skrivande stund har – om man skall vara exakt – 1404 böcker till salu.

MUSIK: Kassetter, LP, CD, DVD och Blu-Ray. Totalt blyga 83 annonser

FILMER: VHS, DVD och Blu-Ray. Totalt 195 filmer ute till salu.

SPEL: blott 4 annonser med spel till Sega Mega Drive, Nintendo NES (8-bitar), och PC.

SERIETIDNINGAR: 182 annonser svenska och amerikanska serier.

 

Söker du något som jag inte har ute till försäljning?

Jag har förstås jämte mina antikvariatiska affärer skaffat kontakter genom åren. Så är det något läsaren söker men som inte finns ute till salu – jag har mängder av samlarobjekt i mitt privata bibliotek, som inte ligger ute till salu. Annars har jag förstås skaffat kontakter genom åren, så vad jag inte har själv kan jag i många fall ordna fram. Antingen genom att sätta köparen i kontakt med en annan säljare eller genom att jag själv förmedlar affären.

 ’

Följande liksom mer därtill ligger ännu inte ute till officiell försäljning

TEKNIK: LP-spelare, Dubbla Pioneer-slutsteg med kassettbandspelare, kablar osv, Sega Mega Drive II TV-spelskonsol (originalförpackning till den föregående Sega Mega Drive) Audio Pro Center Speaker i svart Piano-lack, CD-spelare och alla tänkbara tillbehör, samt två uppsättningar högtalare 6×9.

LEKSAKER (VINTAGE): Transformers (några få), Action Force / GiJoe (en större samling figurer och fordon), och Star Wars (figurer och fordon)

SAMLARPRYLAR: Mynt, Sedlar, Telefonkort, Frimärken, Hockeybilder, Magic the Gathering-kort (en rejäl samling. Har spelat professionellt sedan Revised och specialiserat mig på att samla verkligt efterfrågade samlarkort, men även signerat och foil), och Autografer (främst signerade objekt såsom skivor och böcker).

SERIETIDNINGAR: Har samlat på serier sedan tidigt 80-tal, och har f. n. omkring 2000 (svenska/amerikanska) serietidningar som ännu inte ligger ute till salu. Så kontakta mig gärna om det är någon serie du söker. Nästan allting jag har är till salu.

MUSIK: Har något hundratal CD-skivor som skall ut till salu, samt minst tre backar med LP-skivor i toppskick. Dessa har under 1960-talet och framåt inhandlats runtomkring i världen av min far när han var sjöman.

KLÄDER: diverse märkesvaror av alla de slag.

 ‘

Har du något jag kan tänkas vara intresserad av? Jag köper / byter gärna

 ‘

Vill du sälja prylar, eller göra bytesaffärer – inga problem. Men observera att jag även kan tänkas vara intresserad av annat. Främst samlarobjekt av de mest olika slag inom fantasy, science fiction och skräck – men jag är även intresserad av och köper/byter annat.

 ‘

Här hittar du en lista på de böcker som jag söker för tillfället.

 ‘

 ‘

Vill du ta kontakt med mig?

 ‘

E-post:anson@passagen.se (i viss mån även marmeladkungen@gmail.com)

Facebook: Fredrik F. G. Granlund

Skype: Maximusgentleman

 ‘

Andra platser på Internet där jag bedriver handel

 ‘

Tradera: effgee

E-bay: effgee

Discogs: effgee

Annons

~ av Fredrik F. G. Granlund på torsdag, 10 juli, 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: