En möjlighet att göra verkligt bra affärer! Köp några batterier och få 350 att handla för på samma företag . . .

Den bästa affär jag gjort på verkligt länge!

‘ 

Jag har varit utan mitt armbandsur ett bra tag nu, pga att batteriet dött och jag faktiskt är så fattig att . Även om klocka finns tillgängligt i mobilen känner jag mig mer eller mindre naken utan den verkliga klockan.

Kom snart på tanken att jag borde kika på Internet – fynda ett klockbatteri. . . Googlade och kikade runt, upptäckte hur extremt billigt det är på nätet jämfört med urmakare – ett 10-pack sådana batterier skulle kosta omkring 45 kr inklusive frakt. Ville beställa. Gick ej. Slutsålt överallt där jag kikade och fortsatte att kika.

 

Och så fick jag nu i torsdags in lite pengar för sålda böcker på Bokbörsen och bestämde mig för att omedelbart beställa ett batteri och betala detta i förskott. Sagt och gjort. Det tog tid. Men jag hittade slutligen vad jag antog var rätt batteri för 19 kr styck på något som heter Batteriexperten.com. Om jag köpte fem st sänktes priset till 16 kr styck och det blev gratis frakt + utlovad leverans nästa dag. Jag var dock osäker på om det verkligen var rätt batteri till min klocka så jag skrev till kundtjänst. Blixtsnabbt jakande svar! Detta är batteriet jag beställde.

Därför omedelbar beställning från min sida och förhandsbetalning om 80 kr inkl frakt. Sagt och gjort. Snabb beställning. Betalning i förskott. Utlovad leverans nästa dag – igår, fredag.

 

Strax efter beställning inkl betalning – två mejl i inkorgen: (1) inloggningsuppgifter, och (2) en 50-kronors check att använda vid nästa beställning, vilken lyder enligt följande

 

”Här kommer din rabattlänk, värd 50kr som du kan använda när du handlar för över 100kr. Erbjudandet gäller i två veckor och får överlåtas till en vän.”

 

Igår, fredag, kom de fem batterierna och damp ned i min brevlåda. Som utlovat. Ungefär samtidigt: ett mejl från detta företag – batteriexperten.com – med leveransbekräftelse och följande utsaga:

 

”Just nu kan du tjäna pengar!

Skriv något om produkten du köpt eller något annat om Batteriexperten på din blogg eller någon annan hemsida (dock ej Facebook eller Twitter). Länka sedan till vår sida så får du 300 kr tillgodo nästa gång du handlar. Skicka länken till info@batteriexperten.com och du erhåller pengarna på ditt kundkonto. (Erbjudandet gäller en gång per kund och är giltigt en vecka efter du mottagit denna orderbekräftelse.)”

* * *

Så, kära läsare, jag föreslår att du tar och beställer ett batteri för 20-30 kr inkl frakt – eller fler – och sedan kommenterar detta blogginlägg med en länk till företaget och/eller det batteri du valt. Så får du 350 kr att handla lite mer för . . . bättre affär får man verkligen leta efter.

* * *

Avslutningsvis: lite positiv och  ytterligare mer positivt om företaget:

Full returrätt inom 14 dagar. Dessutom 30 dagars öppet köp! info@batteriexperten.com

Tel: 035-777 07 66. Företagets hemsida: www.batteriexperten.com

Företagets FAQ:

http://www.batteriexperten.com/sv/info/FAQ.html

__________________________________________________

Annons

~ av Fredrik F. G. Granlund på lördag, 8 november, 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: